Friday, September 9, 2011

Raya belum habis lagi...

hari ni ada majlis jamuan raya kat opis pulak..
banyak sgt lauk pauk..meriah betul..
jabatan aku saja dah 100++ stafnya..

Pic candid kitorang..ni antara yg datang..tak dapek la nak bergambar semua sekali kan..

Muka kekenyangan..huhu..

Ofis korang dah buat jamuan raya?..

esok dah weekend..bestnya..
owh tak sabar nak tunggu minggu depan...hehe..
stay tune....

7 comments:

tila said...

fareeda :)

zailamohamad said...

opis aku buat hari ni tp level kitorang ah, next friday level lain pula..best!!

DaZzlingLilLy said...

tila-ehehe..nampak je dr jauh erk?...

Zaila-kalo bab makan ni kita mmg happy kan..

Bitt (double IS) said...

minggu raya la minggu palng best dekat opis kan hehehe

DaZzlingLilLy said...

Bitt-mmg pun sebab meriah mcm2 sambutan

KhaiRin said...

bla nk wat open house plak ni?
jemput la

hahaha

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-tahun ni tak wat open house..klu nk dtg jemput dtg ke rumah bila2 masa pn blh