Monday, September 5, 2011

Red Lily

Setelah sekian lama menunggu,akhirnya dia muncul jugak..
pheewwwwww..lap dai..hehehe..
Roses dgn spider lily kaler oren dah selalu kuar bunga..tapi bila yg merah ni ada bunga mmg aku eksaited..agaknya maknya yg aku mintak benih dulu ni tak ikhlas kot bagi kat aku..auntie siap buat muka masam cuka lagi time nak bagi tu..aku mintak sepokok jer lah sebab tgk dia buat muka 'segak' dia tuh..tapi auntie nasib aku mintak,kang aku culik jer pokok ko baru tau..dah la tanam tepi jalan ja..huhu..
Apa2 pun thanks lah auntie sudi bagi benih pokok lily merah yg sememangnya feveret aku nih...
Tak sabaq nak tunggu lily merah ni berbunga banyak2...
Takdak ceta pn nak update memandangkan hari ni 'isnin blues'..
Tata..

4 comments:

RedBerry said...

Cantek nye.. sesuai ngan nama u, Lily.... senang tak nak tanam?

POSH76 said...

santeklaaa munger tu...

alimaz kembara terasing said...

elok le tu... lily tanam pokok lily.....but its nice...

DaZzlingLilLy said...

RedBerry-sangat senang tanam sebab dia jenis ubi..

POSH76-kan?...memang menyerlah

alimaz-hehe..tanam pun sebab senang jaga