Thursday, September 8, 2011

Nak bako aja...

Skang kul 4.30 kepala otak dah ada kat rumah..
Tingat kat binatang ganaz nih..

Pic:google

Tadi wandy bawak balik 2 ekor..
taktau la nak buat apa..konon bajet pandai masak la kan..
nak cuci macam mana pn tak reti..
japg kena tepon my mum tanya camna nak 'proses, benda alah nih..
Tapi rasanya nak bakar jer..senang letak atas electric grill tuh..
Utk yg tak tau apa kemenatang nih...namanya belangkas..hehehe


*aku ada update salesblog..tolong kawan nak let go beg dia..try usha tgk..cun!*

7 comments:

Tila said...

lily...cmne nak siang bnda ni...makan pon xpernah.huhuhu

Bitt (double IS) said...

wohohoho belangkas ka tu...tak pernah tengok....nanti bgtahu rasa dia mcm mana ehhh

phatgurl said...

Rasa macam ketam kot eh sebab rupa lebih kurang? :-/

Joy said...

tak pernah mkn lg..cam ne rs nye yea? mcm isi ketam or udang?

DaZzlingLilLy said...

tila-i dah sms kan caranya..hehe..try cari kat labuan kot ada

Bitt-hehe..rasa dia susah nak describe la..tapi kat isi tu ada gak cam ketam skit

Phatgurl-kebanyakan org makan telur dia jer..isinya sikit..telur dia cam liat..sedap

Joy-org makan telur jer akak..selalu kat thailand wat kerabu mangga+telur belangkas

KhaiRin said...

kalu musim nyer n blk kg..kdg2 smpi nk terberak mkn..byk sesgt!

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-mmg sedap dah la jarang jumpa..