Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday : Idaman Hati




11 comments:

Bitt (double IS) said...

i cari wristlet yunk...adehhh boleh tak reviewkan ehehehe u rajin bab2 ni kannn buleh i cuci2 mata...kalo letak range pon lagi senang i memilih..akekkekekee sorry...i sokak dtg sini salah satu sebab tu lerr sebab lain pon banyak..akekekeke ape2 memang sokakk lepaks sini...hahaha

DaZzlingLilLy said...

Bitt-hehe..nanti i carikan..wrislet i ni tak reti pakai pulak..owh rajin2 lah lepak sini yer..

POSH76 said...

cumilla lain dari yang lain

linahilmin said...

Limited edition eh?
cunssss!

DaZzlingLilLy said...

POSH76-mmg cumill..thats why i suka..

sis lina-a'ah akak..ce try browse web LV tgk..

Hanis Haizi said...

Cuteeee!!Ade jual mana?

DaZzlingLilLy said...

Hanis-i pun tak sure dah masuk msia ke belum..i browse kat website LV jer..

KhaiRin said...

cantik tp hanya mampu LV cap PS

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-takpa kalo nak kumpul slow2 lama2 nnt dapat lah cap KLCC plak

brid3ofkayangan said...

OMG...lawa la k.laili....mati la haku nak belikkkk inikkkk

DaZzlingLilLy said...

zai-mmg lawa..cam nak pengsan kalo ada sebijik ni..jom kumpul duit..kot2 nak p europe bgtau nak pesan..hehe