Saturday, October 29, 2011

17 November 2011

U ols jangan lupa erk..
ingat tarikh ni tau..
pastu on that day sila klik sini
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Versace tuh..jarang2 lah dgr ada org beli versace ni kan..kalo nak beli pun time2 camni lah..harga jauh beza..tapi still mahal jugak kan?..
ini antara yg paling aku suka..
Baby Doll Dress £79.99

Banyak lagi produk2 lain..sila lah klik kalo nak jamu mata..mcm banyak tema lip lap era disko jer..hehehe..
Tengok lah kalo rajin aku bukak pe-order..itu pun kalo rajin lah yer..


7 comments:

Fabulous Me said...

Comey2 dress yg u choose. I loike!

Joy said...

da dress so hawttt

KhaiRin said...

cantik nyer kaler tuuuuuu

phatgurl said...

I dah tgk gak certain pics Versace for H&M ni tapi except dress yg u suka tu design lain mostly OTT with loud prints kan?

DaZzlingLilLy said...

Fabulous me-i tgk yg ini je comey pun..hehe

Joy-a'ah sngt hot..so sexy jgk..

KhaiRin-purple ni mmg cantik kan..

phatgurl-itu lah..susah nk pki ke acara biasa2..hehe..kasut dia pun tak menarik sgt i tgk..

aS_c0mei said...

aaa...akan masuk kat qatar ni jugak.tp harganya??pitam la jugak tgk.hahaha...tak biasa beli mahal2 camtu.

DaZzlingLilLy said...

as-rasanya kan cam tak berbaloi je kalo kita nk beli yg design camtu,kalo artis ke takpa gak..