Saturday, October 15, 2011

Baby Lips Lip Balm

Lama dah rasanya tak membeli mekap segala jadah tu..tapi hari ni nak lepas gian jugak..tak kira apa jadi pun nak jugak beli seketul yg berkaitan dengan mekap..
So tadi ke Guardian dapat lah seketul lip balm..
Tertarik sebab kaler dia yg sangat suwiittt..
Baby blue and pink..

Maybelline Baby Lips Lip Balm with SPF 20-RM10.48

ada satu lagi kaler ijau dgn kuning..ai amik yg ini ada perisa berry apa ntah..nampak tak dia tulis "instant 8 hour moisture rejuvenated lip in one week"...hebat kan kalo betul2 leh jadi gitu..
Takpa lah harga pn berpatutan..so aku try jer lah..baru setengah jam pakai pun still moist jer mulut..
Mana tau pasni dapat lips cam baby tuh..hehe


5 comments:

phatgurl said...

Packaging dia pun comel...saje buat kaum pomwan tempting nak beli...hehe

Hanis MY said...

kawaiinya lip balm tu, kalau berkesan sgt2 berbaloi dgn harga...

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-itu lah atie..tgk packaging je pun dah bekenan

hanis-mmg berbaloi sebab harga mampu milik kan..

Anonymous said...

baju featured item tu bole beli dengan awak ke? minat sangt yang kaler biru ni ASOS Shift Dress With Double Pleat Neck tu la hehe

DaZzlingLilLy said...

ano-iya boleh beli..nanti emel i k.. norlaili.saad@yahoo.com