Tuesday, October 25, 2011

Cantiknya!

Hari ni adalah sangat free okes..syiokkkknya..settle 2/3 keja yg tertangguh tu..
Bila dah free tu mula lah jejari ni merayap bukak blog gossip..huhu..sekali sekala baca gossip ni mmg best..
So tadi aku browse2 Beautifulnara..
Tgk entry INI

Cantiknya!....first word yg kluaq dr mulut aku..cantik kat sini is:
Rambut Izara tuh..panjang dan hitam lebat aja..kena sgt dgn style pusing2 gitu..pakai plak kebaya nyonya kegemaran aku..WOw!..iya lah orangnya pun cantikkan..mmg cantik lah semuanya..

Tengok rambut dia panjang gitu..jeles plak rasa..terasa cam lambat gila rambut nih nak panjang..semalam baru duk pikir2 nak layer..kekadang tu jemu jugak rambut panjang lurus aja..tingin nak tukar style..hehe..tapi nak gunting sayangggggg sangattttt okes!


8 comments:

hana faza said...

memang cantik... admire sgt tgok rambut lebat panjang hitam plak tu...untungnya lah dia..

rmbut hana pon lambat giler panjang:(

~ain said...

A'ah kan... Izara tu mmg lawa.

Tapi, dalam drama Soffiya tu mulut dia mmg longkang betul! hahahaha

Bitt (double IS) said...

a'a cantekkk...hehehe i pulak gatal suka luruskan rambut hehehehe

MissB said...

I memang tengah plan nak simpan rambut panjang cam izara tuh (she's hot btw) or lebih kurang la..pastuh nak curl kan balik rambut I hihihi..Jom lily sesama perm rambut ;D

POSH76 said...

tapi mmg lawa kebaya nyonya ni

DaZzlingLilLy said...

Ain-a'ah mmg mulut longkang dia menjadi dlm soffiya tu..

Bitt-i dah bosan rambut lurus camni..kdg2 rasa nk tukar style..

MissB-jom simpan panjang sesama..tapi rambut I ni mudah rosak klu wat perm/strighten..huhu..kalu stakat nk guna hot iron tu blh la

POSH76-kalo minat kebaya mst tak lepas pandang tgk baju diorang ni kan

Tila said...

fiona!!!grrrrrr...hehehe

DaZzlingLilLy said...

Hana faza-rambut I ni cpat panjang..tp tak berani plak nak wat mcm2 style

Tilla-kita kan suka fiona tu..hehe