Thursday, October 27, 2011

Dear anon...

Tujuan aku berblog asalnya utk suka2 aja..kemudian skrang dah jadi cam hobi..hari2 mesti kena buka blog..wpon tak update cukup sekadar baca blog orang..komen skit2 kat entry yg aku rasa berminat nak komen..takdak niat/tujuan yg tak baik pun bila aku komen kt blog org lain..
Rasanya aku pn jarang terima komen2 yg tak sedap baca..tapi pagi tadi ada komen dari Si Anon ni yg aku rasa ntahapapa..siap bg link blog dia pastu suruh aku nilai siapa yg khianat siapa..bagi link blog tapi private..utk apa?..ko jgn suruh aku jadi hakim tak bertauliah utk menilai entry di blog org lain plak..aku ni jurutera bukan hakim..satu hal lagi entry yg ko suh aku tgk kt blog blogger yg aku penah komen tu pun takder kaitan dgn apa yg ko suruh aku nilai..TAK PAHAM!
Hello si Anon...aku rasa baik ko hentikan drop komen ke blog org lain semata2 nak hebohkan masalah ko..Kitorang bukan tau pun apa masalah sebenar ko dgn org yg ko maksudkan..selesaikan lah cara baik..hentikan sebarkan AIB orang..esok2 ada org lain plak akan sebarkan AIB KO mcm ko buat skrang ni..jadi lah matang skit..tlg jangan libatkan kitorang rakan2 blogger nih..kitorang ni dgr ceta dr sebelah pihak pun tak penah,ceta apa pun aku taktau yg ko maksudkan..tetiba ko komen kat entry bawah ni..padahal aku suh teka TU BUNGA APA ja..takder kaitan dgn masalah ko..
Next time tak payah la susah payah ko send sampai 2 kali komen tu..aku mmg tak akan approve komen yg sebegitu rupa..kalo Anon sekalipun tapi komen yg sepatutnya aku akan apprive..tgk jugak lah apa yg dikomenkan tu..



10 comments:

POSH76 said...

anon ni mmg SEMAK!!!

Fabulous Me said...

Mcm2 hal manusia.. Yappeda..~

my everything said...

ape pun u tetap comel anon tu tak hahahhaha... ntah ape2 kan

zailamohamad said...

pe citer ni Lilly????

Bibi Intan Suraya said...

uik apa cerrrr?? sabaq2...hehe
org2 mcm gini slalunya kita kena buat dunno jaa, diorg tak mendatangkan untung pon, merugikan kita jaa kalo kita dok p pikiaq pasai depa ;)

KhaiRin said...

sori lama x menjengah / BW

ignore je makhluk2 mcm ni... mmg depa kuang ajaq tp biar la.. manusia pengecut seme tu

Bitt (double IS) said...

uishhhhh gangguan makhluk anon jugak kahhh.... sabar lily...biarkan mereka dgn hati busuk mereka...

Nurhayati said...

ada juga manusia camni yer. huhu
masalah dia nak kaitkan ngan orang lain plak.. ntahapehape

Joy said...

sabar adik manes..si anon yang tak berapa nak cerdik mmg gitu..lariks...hehehe

Hanis MY said...

Huhu fedulik jela dgn anon tu...takde keje