Monday, October 24, 2011

H&M Dress

Sweet kan dress ni..?
I luv the pastel colors and also the design..frill kat bawah tu membuatkan dress ni nampak lain/unik..
Rasanya dah lama aku eyeing dis dress..pernah terjumpa kat FB dlm RM300++ jugak..huhu..pastu skali lagi jumpa yg ala2 tiruan camni tapi harga RM180 tuh..tiruan pun mahai gilos!
Last2 bila dah jumpa harga tak memuaskan hati, aku pun tak cari dah..biar jer lah..cari dress lain berlambak lg yg cun..
Ermmm..betul la org cakap kalo dah jodoh tak ke mana..smlm ni duk browse2 H&M terjumpa kat bahagian SALE and ada size aku je yg tinggal..terus bbm my niece mintak dia belikan..alhamdulillah..finally dis sweet dress is mine!..I knowwww poyo kan?
Tapi tak kisah lah,janji dapat jugak..hehe..tak sabar nk tunggu sampai msia..,nak posing puas2 depan cermin dgn dress ni..

9 comments:

MissB said...

Mmg sweet :)
I sejak dah xpregnant nih, nafsu untuk long dress dah kurang hehe

ayin MM said...

warhhhggg... santik sangat... suka..suka.... ala2 romantik gitu kan...

DaZzlingLilLy said...

MissB-long dress ni lah keistimewaan dia sebab bleh pki dlm any condition kan..

ayin-romantika betul tambah kalo pakai kt tepi pantai..hehe

Fabulous Me said...

Mmg ctk! Jelita nampak eh..

DaZzlingLilLy said...

Fabolous Me-hehe..jelita dan ayu gitu..

aS_c0mei said...

so suwit!selalu pegi h&m kat sini,tp jarang belek dress.selalu belek kat bershka & pull and bear.lawa2 jugak.belek je la,beli nye takkkk...sbb rasa tak sesuai je org tembam pakai dress.hahaha

phatgurl said...

Dress yg i pun terpikat nih. Huhuhu. Nanti dah pakai kasi upload pic. Gorgeous gilersss!

my5xurra said...

Awat xckp? Time ako kt dubai dh ader yg nih. Dh tgk in real.. Nice.. Skang dh sale yeer?

DaZzlingLilLy said...

as-eh ok je kalu u nk pki dress..tp better dress pendek atas lutut pair kan dgn skinny jeans..cantik jugak..

phatgurl-wokeyh nnt i upload..

my5xurra-a'ah skang dah sale..ala rugi plak tak pesan kat ko dulu nih