Monday, October 31, 2011

Handbag

Kalo sesapa yg dah lama ikut blog aku memang tau sgt lah apa kegilaan aku..
Semestinya handbag..
Yang paling baru aku gila kan ini

Paul's Boutique Holly Quilted Shopper


Tapi nak beli dah terlajak perahu plak tershopping bulan ni..kena tunggu gaji bulan November plak kalo nak beli beg ni..first time tengok terus aku teringat GST..tu pun beg idaman yg tak mungkin lah nak dapat..hehe..
So aku aim yg ni ja..nak pakai pi keja..kiranya tahun baru nnt bawak beg keja baru lah ai!..
 
Dlm web Topshop UK ada kaler ni..cun giler...
 
nak tengok koleksi lain klik sini ya: PAUL'S BOUTIQUE

owh aku ada update salesblog utk bag brand Mischa Barton..esok nak update dgn clutch plak..

5 comments:

KhaiRin said...

comei nyerrrrrrrrr
$$$ pon comei jg kn?

Pretty Ummi said...

Hi, nice blog. Feel free to visit mine plk ya :) http://iluvbaginc.blogspot.com

aS_c0mei said...

haah laaaaaa...cantik yg mcm gold kesilver tu ek?haha...buta warna plak dahhh...

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-yg ni mampu milik..tak le $$$ sangat..hehe

Petty umi-thanks for sharing..i dah link ur blog

as-a'ah susah nak cakap kaler apa..ala2 gold tak berapa nak gold pn ada..huhu

Hanis MY said...

Kawaii u got taste and style!