Thursday, October 20, 2011

Jom klik2 cari sampel pree...

First of all..
Thanks Libresse..dah 2 kali dapat sampel dari u ols..ingtkan register dulu ni sekali tu jer dapat..
Rupanya dapat lagi utk kali ke-2..

ngam2 sampai time emergency plak tu..mmg mcm 'org ngantuk disorongkan bantal' lah aku kan..haha

Another brand yg aku pakai dr zaman sekolah is KOTEX..hari ni baru sempat nak register jadi member..alang2 pengguna setia baik register and mintak sampel sekali kan..

klik ja kat PRODUK then Minta Sampel tu..wat muka tak malu aja..bukan org tau pun..haha..best jugak web diorang ni siap dgn soundtrack mak nenek..cute sangat..hehe..jom register kat sini:


*sesapa yg belum register kt libresse pun cepat2 klik kt word libresse atas tu k*

10 comments:

Bitt (double IS) said...

ehh sama la...akekkkkeke kalo saya kotex laig senang basuh berbandingkan brand lain hehehe ;)

DaZzlingLilLy said...

Bitt-a'ah betul tu kotex senang basuh..

Hana Faza-same person said...

hana pon dpat! yey! hana mula2 peminat setia kotex, tp skrg prefer intimate..sb lagi lembut,kotex kasar sikit..ouch! heheheheh

phatgurl said...

Masa Libresse baru release diorang ada edarkan tester, I siap amik 2 kotak... dalam tu penuh segala jenis pantyliner & pad diorang. Best giler! Sejak tu terus tukar brand dari Kotex gi Libresse sebab selesa & harga pun lagi murah. Tapi nak jugakla mintak sample online ni sebab free... harus la mahu. Thanks for sharing, Lily ;-)

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-owh harga libresse lg murah yer..i tak perasan plak atie..thanks sebab bgtau..hehe

my everything said...

I pengguna tegar kotex heheh... ok dah register dah tq lily :)

DaZzlingLilLy said...

Nana-pengguna tegar kotex wajib la register kan.hehe

phatgurl said...

Especially wing overnight dia. Panjang sama dgn kotex extra long wing overnight tapi price sama wing overnight bese kotex. I dah lama x beli sbb preggie aritu tapi hopefully x naik rege.

DaZzlingLilLy said...

phatgurl-owh kalo camtu mmg jimat la pki libresse ni kan..

DaZzlingLilLy said...

Hana-intimate?..nak kena try jugak nih