Tuesday, October 4, 2011

Kata Hikmat

Tak lama lagi musim cuti sekolah..maksudnya musim org kawin jugak kan..
Tarikh keramat 11.11.11 pun lebih kurang sebulan je lagi..
Kepada yang akan melangkah ke gerbang perkahwinan..
"SELAMAT PENGANTIN BARU"
Selamat menempuh satu alam baru yang penuh dengan warna-warni..

(Pic:googled)

Cantik sangat baju-baju pengantin dalam In-Trend keluaran Oktober 2011 ni..
Banyak jugak panduan berguna utk bride to be yg boleh diambil pakai..
Aku paling suka part kasut-kasut pengantin..owhhh...verangan kejap!..bila tersedar rupanya dah kawin..heheh..

(Pic: FB In-Trend)

Bagi yang dah lama kawin cam aku ni korang leh baca bahagian tulisan Dr Faisal Tehrani,
memang menarik sangat..


"KALAU PENJARA SEBEGINI INDAH UNTUK APA KITA KELUAR?"

Bagi pendapat aku...perkahwinan ni mendatangkan impak seumur hidup..penuh dgn warna-warni yang perlu dicorakkan oleh kita dan pasangan..

7 comments:

Joy said...

warna warni bak color pelangi kan ;)

Anonymous said...

saye ni silent reader cik lily..ley x i nk mtk ur advise ttg krabi..u da smp kan..plzzz..

DaZzlingLilLy said...

Joy-yup betul sangat akak..

anon-bleh ja..tapi camna nak ceta?...tapi i leh bgtau setakat pengalaman i gi 4 thn lepas ja lah yer..

farah fauzi said...

bulan november...?..agak sadis....huhuhu

Anonymous said...

u post la..spesel request ni..u pegi nek pe..stay kat ne..xtvt u..plzzzz..

DaZzlingLilLy said...

Farah-why november?..nnt ceta k

Anon-apa kata u emel I jer..lg snang u nak tanya apa2,takut entry nnt tak memenuhi apa yg u nak.entry I blh buat tapi lambat skit la..

Anonymous said...

xpe la..nnt klao i nk tya i text kat box ni..bley gitew..suker bace blog u..