Friday, October 21, 2011

Owh Alma

Dah lama tak update entry berangan armcandy kan...rasanya lah..hehe
Tetiba hari ni rasa cam nak puaskan hati sendiri..tapi bukan lah puas hati sampai dapat seketul..Cukup lah kalo bleh jamu mata aja..


Alma PM dari LV..kaler rouge fauviste ni buatkan hati aku yg rapuh ni terus cair tau..korang suka Alma kaler apa? Kalo saiz plak, aku rasa MM sesuai utk org yg tinggi dlm 1.65m ke atas..sebab besaq..kalo cam aku ni PM punya saiz tu ngam dah..kalo bawak saiz MM tu dari jauh org nampak beg aja kang..
Huhuhu..seronoknya berangan di pagi jumaat nih..tengah imagina camna la rupa aku tengah pegang si alma ni..
Errrrrmmmmmmmmmmmm

12 comments:

my everything said...

meleleh ayaq lioq hahahaha i tumpang seronok jela kengkawan pakai heheh tak mampu noks heheh

miSsMawar... said...

ok jom kita berangan sama sama... ;P

brid3ofkayangan said...

saya suka alma jua.....bila la nak merasa niiii..hehe

DaZzlingLilLy said...

Nana-mak pun tak mampu..skang mampu verangan jer

MiSsMawar-jom2..ni best kalo ada geng..hehe

Zai-la kena target dlu..pastu pelan2 kayuh la,setahun dua pn takpa la kot2 dapat nnt

MissB said...

I pun selalu berangan bawak red alma pm size jenjalan...oh myyyy...takpe lily, kita berangan dulu..mana tau..tak lama lagi dlm dakapan :D

DaZzlingLilLy said...

MissB-insyaallah betty..harap2 dapat lah nnt

aS_c0mei said...

seriously..lawa gila Alma!!last year ada try kat LV sini.tp masa tu tak keje lg.hold la dulu...

tapiiii...dah keje ni,sayang duit pulak dah.ahhaha.bayar ptptn la dulu...hahaha.lupa dah nama yg kaler saya suka tu.malas nak google.dia hijau2 sikit tu.apa ke namaaa ek.hmm...

phatgurl said...

I berangan nak kaler putih tapi size mmg harus yg paling kecik. Besau sgt kang nampak x seswai je dgn saiz badan kite2 ni kan... Btw price lv akan naik lg utk 3rd time this year, nxt month. Mcm harga emas plak...asyik naikk jer.

Joy said...

ohh akak masih berangan kan trevi ;)

DaZzlingLilLy said...

as-itu lah kan rasa cam sayang duit pun ada..owh ijau tu cam ifa raziah punya..taktau jugak nama apa kaler tu..skang dh takdak kat website LV

phatgurl-putih pun cantik..kalo asik naik jer harga rasanya cam tipis jer peluang nak peluk2 alma ni..huhu

Joy-trevi pn cantik jugak akak..aduss tamak bebnor jadi pompuan ni kan..hehe

Dilla Karim said...

my favourite color yang silver!! bag ni memang all time favourite lah!

DaZzlingLilLy said...

Dilla-silver yg kluar skali dgn gold tu ker?..wahhh cantiknya..