Tuesday, November 8, 2011

Bertuah Bahu..

Selamat pagi..buat yg dah bekerja tu kerja dgn penuh hemah yer..perlis masih cuti hari ni..tuan punya blog pun masih duk golek2 atas katil lg,kt luar hujan..bestnya..hehehe
Camna raya best tak?..dapat mkn2 sampai kenyang sapa tak syok kan?Takpa setahun skali ja nk merasa daging korban..pas raya sila g joging..
Owhhhhh..raya ni photoless..padahal baju cantik jer..hehe..
Tapi experience paling best raya ni sebab dapat wat photoshoot dgn si 'hitam' itew..first time pegang2..letak atas bahu..rasanya pasni mmg takde peluang dah..nak harapkan aku gi butik mmg 'TAK' lah..di luar radar kemampuan..so dpt posing pun tersangat lah happy..tQ to tuan beg yer..

5 comments:

phatgurl said...

Posing2 berangan dulu mana tau satu hari nanti dpt durian runtuh bolehla sambar satu...hehe

KhaiRin said...

yg itam tu damn! cantik!

Nurhayati said...

takpe mula2 posing org punya. pasni diri sendirinya plak. atleast dpt gak pegang dr diriku xpernah pun hehe

Fabulous Me said...

Nice 1 babe!

DaZzlingLilLy said...

Phatgurl-haish kalau la dapat durian runtuh..

KhaiRin-huhu mmg cantik lah yg tu..speechless

Yati-itu lah..bertuah I kali ni dpt pegang..mana tau u dpt sendiri punya nanti

Fabulous Me-yea..tumpang pegang2 kawan pny pn jadi lah