Friday, November 4, 2011

Bestnya...tapi hangin!

Owh semestinya best sebab ahad ni nak raya..means cuti panjang..aku amik cuti 3 hari..maka jadinya cuti sampai 13 November..student cuti semester boleh la kami2 yg keja kat universiti ni merasa cuti..tapi tolak cuti tahunan lah yer..bukan goyang kaki cuti bersama student..huhuhu..
Raya aidiladha tak prepare apa2 pun..yg penting baju raya tetap ada!..
Makan2 sila jeput diri sendiri ke majlis korban sedara mara atau pun jiran tetangga jer..

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Musim cuti ni jarang2 lah nampaknya nk update blog..tapi kalo ada ceta menarik update thru phone jer..malas nak menghadap PC kat rumah tu..

Owh satu hal lagi yg aku hangin pepagi buta tadi....masa otw memecut nak gi keja dlm 7.50 pagi cenggitu dah kena speedtrap..hayam betoi!..pagi2 dah ada speedtrap(wpun salah aku?)..terpacak tgh2 highway tuh..potong mood nak kerja hari ni..duit bonus nnt habis bayaq saman ja lah..geram!


pic:google

Bagi yg nak memandu balik kampung kejap lagi tu pandulah secara berhemah..ingat org yg tersayang..ingt jugak speedtrap pun sayang kan anda..muahahaha..nasib aku tak kena balik kampong!

6 comments:

POSH76 said...

salam aidiladha....

KhaiRin said...

thn ni blk naik bas.x larat nk drive sbb cuti cinonet je

Fabulous Me said...

MEmang hayam!

Btw slmt hri raya aidiladha ye? Cuti lame tuuuuuuu..

Hana Faza-same person said...

salam aidiladha ,lily!

Ikr@m said...

akak ni seorang pensyarah ke ?

DaZzlingLilLy said...

Ikr@m-i tutor je dik,bukan pensyarah