Monday, November 21, 2011

Congrats Julia & Azad

Dah lama kenal julia..tapi melalui blog aja asalnya..kami banyak persamaan..hehe..last2 dah beberapa kali jumpa..dgn parent julia skali aku dah jumpa..last skali jumpa during her wedding..tapi dapat gi sebelah husband dia aja kt penang..
Cantik sangat puan jualia hari tu..dress cantik..mekap cantik..and paling aku suka semestinya pelamin u dear..I suka bunga rose giant tu..hehe..

rasa cam nak sanding sekali lagi jer..nasik and lauk pauk kenduri pn sedap..balik duk teringat2 aja..
Tapi masa otw pegi and balik keta agak banyak kt highway plus tu..mungkin cuti sekolah sama..and org nak hadiri kenduri kan..plus plak tgh baiki jalan kt area utara ni..ada gak jem teruk..adusss..utk u all yg nak gi jenjalan/holiday hati2 memandu ya..
pic gelap sebab pakai tepon aja..huhu

7 comments:

KhaiRin said...

ala 2 je? tp kaler ijau dia tu lawa laaa sweet

POSH76 said...

mgm kreatifla pelamin tu ...me too suka giant roses tu santek!!!!

Bitt (double IS) said...

yup u memang cantek pelamin dia...gown dia pon sama..

Anonymous said...

shantek baju cik lily..

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-tu i dah tambah lagi satu

POSH76-sangat kreatif sampai nampak cantik..kagum

Bitt-gown pun cantik kan sesuai utk pengantin tinggi lampai

anon-tq..tu baju raya..pakai gi kenduri plak

heaven's for A & J said...

thanks for coming dear & untuk gift yang sgt best tuh :))

insyaAllah ada rezeki i gi perlis kita hang out k.

<3

DaZzlingLilLy said...

julia-i tunggu u datang nanti..tak sabarnya..hehe