Friday, November 25, 2011

Dilema


(Pic:googled)

Ini lah akibatnya kalo tido super awal..masa tgk Tentang Dhia sambil makan nasik kandar aku ok je lg..sampai je tang berita mula lah berat mata aku..maklum lah perut dah kenyang..
Skali masuk bilik terus tertidur dlm kul 8+ gitu..tak penah aku wat gini..yg tak bestnya kul 1.30am aku terjaga..aku ni plak jenis kalo celik mata perut pun mula lah merengek!
Itu yang dilema..susah betol org jnis melahap nih..tingin nak masak maggi tom yam feberet aku tu,tapi kang trus tido dgn perut penuh semangkuk maggi..nnt tak leh tido..esok keja plak..aku tak malas nak masak maggi tu..
Adussss perut still merengek..skang dah kul 3++am..aku cuma minum air suam bebanyak and nak try tido balik..nite ols..

7 comments:

KhaiRin said...

nmpk nyer kena jauhkan diri dr nasi kandar sblm kol 8 mlm hehehe

zailamohamad said...

aku kalau sedar pagi2 buta pon tak lapar sebab konpem aku akan tido balik & kalau betul2 lapar pon aku takut nak turun g dapur..hahah

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-betul tu apa yg u cakap..tu salah satu penyebab ngantok

Zaila-aku ni tak takut tapi mengenangkan perut aku tu kesian dia kang..hehe

littlehumblelynn said...

akak kalo tetiba tgh mlm lapar..jawabnya bancuh milo panas cicah biskut kering...

janji kenyang!!

DaZzlingLilLy said...

littlehumblelynn-mmg teringat nak bancuh milo smlm,tapi milo takde..nescafe takut tak ngantuk plak kang..end up tido perut kosong

Bitt (double IS) said...

wohoohoho saya selalu cenggitu jugak utk oerut sendiri..ehehehhee adehh kadang2 bancuh milo 3 in1 jek

DaZzlingLilLy said...

Bitt-pasni i nak kena spare milo 3 in 1 jugak