Thursday, November 17, 2011

Gila Stripe!

At the moment aku gila kan stripe...
Entah kenapa tersampuk dek Scha Al-Yahya pakai stripe tops dlm Kelass Ko Mariaa..
Haha..tengok dia pakai cantik terus cari top yg ala2 dia punya..
Masuk Topshop ta jumpa yg kenan..
Sekali terjah MANGO..ada dua yg melekat..
RM129

Memang dah berkenan sangat..cun..tak ketat..tapi mcm hanging skit..

 RM129

 Yg ini pun lawo..ada stripe biru dgn itam..tapi lagi cantik di mata aku yg ini lah..

last skali amik yg 2nd aja sebab bajet lari..sebelum tu dah gi borong kat la Senza..hehehe..

melaram baju baru..
Kaler yg i pakai ni dah termasuk dalam Resort collection/Cruise collection..

Yg ini ada sesapa pernah nampak kt MANGO memana?..kt penang aritu tak dak pun..cute jugak..kalo ada leh beli satu..since aku ni jenis yg jarang2 pakai blouse..mmg aku suka kumpul T-shirt aja lah..



13 comments:

tila said...

lily pkai ape pon cun

phatgurl said...

I suka jugak the first one tu tapi pendek sikit kan? Nanti kalau I merayau gi shopping mall I tengokkan the one yang u minat tu keyh.

DaZzlingLilLy said...

tila-baju2 tu kot yg cun..sebab tu kita kena pilih baju yg cun saja supaya dpt aura cun..boleh gitu?..hehehe

phatgurl-a'ah mmg pendek atie..okey nnt kalo ada pm jer i yer..

Fabulous Me said...

Memang ctk sis.. Stylish!

DaZzlingLilLy said...

Fabulous Me-mmg stylish ain..sebab tu I meroyan skang ni..hehe

KhaiRin said...

org kurus bleh la pakai stripe ni..kalu berisi cam sy ni mmmm abes la

Joy said...

lilly selim sbb tu lawa gayakan stripe...ahkak pun suka beli t-shirt dari blouse ;)

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-hehe..I ni takde la kurus..tp dh kenan tu pki jgk..takpe u blh try design lain..geometri ker..

Joy-akak try la stripe yg kecik..tshirt ni senang sbb tak payah iron..hehe dasar pemalas I ni

jelita78 said...

waaaaahhhhh
u are sooooo fashionista laa beb!
i tak terpikir to match it up with red pants.
absolutely stunning!
love it!

DaZzlingLilLy said...

Jelita78-itu lah kebetulan I ada sluar tu..saja match tgk2 ok..

Bitt (double IS) said...

ehh u duduk mana??? i takut pakai stripe yg lebar2...agegeggegege but u look good style cenggitu

DaZzlingLilLy said...

Bitt-i duk perlis...kalo u tak confident dgn stripe lebar blh try stripe melintang..

DaZzlingLilLy said...

Bitt-i duk perlis...kalo u tak confident dgn stripe lebar blh try stripe melintang..