Monday, November 14, 2011

Shopaholic Series Shawl

 Baru2 ni i terjumpa shawl printed gamba comel2 ni..cute sangat..rasa cam sesuai aja dgn jiwa i..
Shopaholic series shawl from Cotton MOMs..
tapi kalo sesapa yg tak suka printed shawl mmg bukan taste korang la agaknya..macam aku ni belasah semua..asal nampak cantik kt mata mmg aku pakai..wpun org lain kata tak cantik..janji aku rasa konfiden and cantik..hahaha..

ini i punya..kaler pink lembut..ada kasut tinggi,sun  hat & handbag..cute kan?..
harga pun RM36 aja termasuk pos..
kalo korang nak kena tunggu diorang keluarkan yg baru sebab yg jenis Shopaholic series ni dah habis..
Try jenguk2 kat sini:

4 comments:

KhaiRin said...

alolo comei nyer.. tp syg sy jenis yg x pakai shawl la

s.i.f.a.r said...

hi lily,
exchange link ya?
nice blog.

brid3ofkayangan said...

comeinya....must have ni......dah sold out plak dah

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-takpe jenguk2 jamu mata pn bleh..

Sifar-ok..nnt I link ur blog

Zai-try emel tanya depa bila nk ada stock lagi..cute kan?..sesuwai utk kita yg suka berfesyen nih