Friday, November 25, 2011

Nyata Jelita

Fareeda..Nyata Jelita
Haaaa..itu tagline tudung Fareeda..
Memang terliur setiap kali aku tengok new arrival diorang..
Yang terbaru ada polka dot,animal print and floral print.
Ditambah plak dgn promosi musim cuti sekolah mmg berbaloi kalo beli time ni..

I mmg pantang tengok tudung cantik2 ni..mesti 'tak pantang' nak beli..walaupun tak boleh beli semua kaler/koleksi..beli serba sikit pun ok lah kan..asal ada jugak salah satu koleksinya..

Ini cinta pandang pertama i


ini plak 'eyecandy' ibarat lollipop


Cantikkan?..ada banyak lagi kaler cun melecun yg u ols leh jamu mata kat FB Fareeda..Nyata Jelita ,harga dgn semua info terkini ada kat FB Fareeda..Nyata Jelita.
Buat sesapa yg stay kat area Bangi lagi lah beruntung sebab dekat dgn butik yg selalu ada promotion  best-best..

ini tuan empunya blog punya..horayyyy...thanks maya sebab sudi tolong beli utk i..

14 comments:

makdara TERdiva said...

memang cantik..tp agak pendek..

POSH76 said...

cantek tudung2 tu...kalerful!!!

nana said...

kedai fareeda tu dkt dpn umh i. pnh g try tp awning dia bulat sgt :( tp nnt nk g try lg la. cam comel je latest design.

DaZzlingLilLy said...

makdara TERdiva-a'ah pendek..kena amik yg saiz XL tapi harga pun XL jugak..huhu

POSH76-i suka kalerful

nana-wah bestnya butik depan rumah..kalo i maunya meroyan..hahaha..

Bitt (double IS) said...

yer la darl...semuanya memang cantek2 belakaaaa...nak rembat satu jugak nanti boleh pakai time memang kena pakai tuh nanti...

KhaiRin said...

xpenah try sbb sy lbh kpd tudung bawal...setia ke akhir hayat hehehehe

DaZzlingLilLy said...

Bitt-rembat lebih skit..sebab mmg cantik

KhaiRin-bawal tak ditelan zaman

Nurhayati said...

orang cantik cm lilly pakai ape pun cantikkkkk!!!

phatgurl said...

Yg grey tu formal, sesuai benor kalo pakai ke opis dan yg colourful tu kalo pakai plain tee pun cukup kan. Menarik, tertarik, memang da bomb! Hehe.

Hanis MY said...

cantiklah! i pun tergoda...

Rtp Farra Arisha said...

it's colorful plus great!

my everything said...

memang cantekk haritu i dah try yang polkadot tu bekenan sampai la ni i tebayang nk kene cari gak la nampak sweet sangat kan tapi harga adusssss

FaRah Baharom said...

mm..cantik tudung fareeda nie. i duk dekat je dgt kedai ni. Tapi asal pegi stock tkde..huhuhu

DaZzlingLilLy said...

Yati-hehe..yati yg comel pun pakai apa maintain comel jugak..

phatgurl-mmg da bomb tapi harga pun da bo,bastic jugak..

Hanis-susah u duk jepun kalo tergoda pun kena tunggu balik nnt leh beli..

Farra arisha-yes a great scarves that melt my heart..

my everything-nana sebulan kita beli satu udah..asal ada satu koleksi pun ok

farah-kena teurs pergi kalo tgk ada new promo..i pun pesan dgn kawan jer ni