Friday, November 18, 2011

Zindagi na milegi dobara

Aku ni kalo ikutkan kurang gemar citer2 hindustan..bukannya apa,tang part nyanyi2 tukar2 baju tu aku ngantuk..sekali tertidur habis ceta tu..huhuhu..
Tapi aku akui jalan ceta filem hindustan ni mmg best..skrang aku tengah layan citer mcm kt title entry ni..korang leh tgk kt channel 952 ABO..citer ni fully dibuat di sepanyol..semua tempat2 cantik and kalan ceta pun best mengenai persahabatan 3 org laki yg konon nak celebrate bachelor party one of them..nnt korang tengok yer..

Tapi yg paling menarik satu perkataan ni
BAGWATI=hermes ostrich kelly

Mamat yg nak kawin tu belikan kelly kt tunang dia which cost him 12000euro..phewwwwww*lap peluh..kawan dia gelarkan kelly tu bagwati..iyer lah kan laki bukan tau sangat nama beg..
Then aku terpikir..kalo pelakon kita panggil seniwati,olahraga pompuan plak olahragawati..so BAGWATI sesuai utk pompuan yg suka bag lah kan..hehehe

5 comments:

KhaiRin said...

hahahah bagwati...mcm sindir je hehehe

POSH76 said...

me too kureng tengok hindustan ni...kejap2 bolehlaa

RedBerry said...

handbag ni sgt cantek wokey!!!!! OMG.... rega pun cannnnteeekkkkk...

Lily.... u beli ke?

Bitt (double IS) said...

akakakkakakakakakakak kannnn bagwati..

perghh kalo cite tu time lagu pon i dah tido tau2 terjaga time nak habis..silap2 habis dah cite tu...bangun pon terkebil2 pasal ingat2kan balik jampi ape buat saya tertido...akkakaakka

DaZzlingLilLy said...

Khairin-actually dia namakan bag tu bagwati..bahasa hindustan kot..

POSH76-i pun sama

red berry-OMG i tak mampu nak beli beg tu RB...agaknya kalo jutawan br leh beli

Bitt-lagu diorang syahdu sgt kot tu yg ngantuk