Friday, December 23, 2011

Cuti lagi

Alhamdulillah...bonus dah dapat..tengah plan nak beli itu ini..tapi bila kira2 balik mcm dah lebih dari nilai bonus tu jer..haha..biasa lah kan pompuan kalo bab shopping mopping ni NO 1..ada jer yg nak dibelinya..

Mula dulu ingat nak beli wallet..tapi takde stock..pastu nak beli kasut..konon cam lama dah tak beli kasut..sama jugak size habis..maklum lah skang SALE TENGAH MENGGILA..hehe..
Ermmmm..last2 tak beli apa pun lagi..aku takut duit habis berterabur ke benda2 yg tak nampak..sana sikit,sini sikit..apa pun tak tarak..
Ingat nak gi bercuti pun masa tak sesuai plak..musim cuti sekolah sana sini hotel mahal..dengan sesaknya lagi..malas aku nak hadap semua tu..
Esok dah start cuti panjang..sampai isnin kan..syoknyaaa...aku konfirm tak gi memana punya..ronda dekat2 sini aja udah la..yg bestnya my BFF balik kg..so leh dating dgn dia..hehe..
SELAMAT MENYAMBUT HARI NATAL dan SELAMAT BERCUTI..

6 comments:

Hana Faza-same person said...

Jom pi Wang kelian, lily ! Weekend ni;)

DaZzlingLilLy said...

Hana-jom2..pi survey barang kt sana ker?

Hana Faza-same person said...

Saje nak cuci mata, ingat nak cari beg murah2 ke, pinggan mangkuk sikit..hehehe..Hana pi perlis hari sabtu..maybe stay mana2 bajet hotel ke kat area sana then ahad baru pi wangkelian

yana lyana said...

same la..bonus banyak je terus ketar2 kaki ni nak ke mana2 cari apa patut dibeli..hehe.. teruk perangai :p

DaZzlingLilLy said...

Hana-kat sana bnyk choice beg and barang2 lain..selamat menjamu mata yer

Yana-takpe bonus bukan selalu kita dapat kan..so enjoy skali skala ok jer..hehe..kata2 hikmat utk kaki sopping

Lady of Leisure said...

hehe kami kalu nak pi holiday mesti tunggu habis cuti sekolah baru pegi, tak la sesak sangat kan..