Wednesday, December 28, 2011

J&J Oxygen Fresh Gel Lotion

(Pic: girlsandwellness.com)

Acap kali lepas mandi jer mmg wajib aku apply lotion..mmg dr kecik dah terbiasa sebab mak aku ni rajin kalo bab2 kecantikan..jadi aku pun mewarisi kerajinan mak aku tu..kalo tak sapu lotion pas mandi rasa cam ada kekurangan jer di kulit..rasa cam kering merekah..
Lotion mmg aku selalu tukar2..jarang stick kat satu brand..luckily kulit aku jenis tak sensitif..yang terbaru aku beli J&J Oxygen Fresh Gel Lotion..best sgt bau..fresh jer..lotion ni plak lightweigt..apply kat kulit kejap jer kering..buat sesapa yg tak suka rasa melekit leh cuba lotion ni..harga pun biasa2 aja dlm belasan ringgit..
pasni nak cuba shower gel dia pulak..baru best kan guna produk yg sama jenis..agaknya tahan lama skit bau fresh tu..

3 comments:

Anonymous said...

balik keja ptg ni nak beli la, macm menarik je haha

Anonymous said...

tq 4 sharing..nk try jugak lah..

DaZzlingLilLy said...

Ano1-sila terjah guardian or watson petang ni..

Ano2-ur welcome..try la tgk mana tau u suka