Tuesday, December 6, 2011

Leopard Print

Leopard print antara trend yang paling femes dalam dunia fesyen..
Tapi hanya yg berani jer boleh pakai..macam aku ni tak cukup keberanian jugak nak try..pernah sekali pakai tunic leopard print,pastu ada mulut2 puaka yg menegur terus hilang rasa berani tu..hehe..nasib lah tunic murah jer..kalo tak mesti rugi..tapi skang ni teringin lagi nak try leopard print..kali ni skirt..



Bagi aku cantik jer skirt ni..tak pendek sangat..kena pakai dgn simple top kaler hitam or cream..wahhh MELETOP!...itu pun kalo berani la kan..hahaha..

Takpun kalo keberaian tu still tak muncul rasanya better aku opt for leopard print accessories..
aku suka pakai earring..so far belum ada lagi leopard print earring..antara pilihan hati aku:

First and second jenis hoop earring


Feather drop earring pun cantik..lain skit design ni sebab bulum pelepah ada leopard print..


Kalo tudung leopard print pun cantik rupanya..selain shawl and square scarves..

Pic:cilok dari FB Fareeda Nyata Jelita

Amacam cantik tak?
Leopard print ternyata cantik untuk semua golongan..yang penting keyakinan anda or 'the way how u wear it'

7 comments:

phatgurl said...

I dah lama teringin nak pakai leopard print tapi x pernah sbb my hubby x suka. Cuma aritu ternampak this beautiful skyscraper leopard print heels kat nose klcc tapi peliknya bila gi nose lain xde plak. Baru nak try "mengaum" hehehe.

Hana Faza-same person said...

Eh,cantik juga tudung corak tu ye..tp Hana pon tak brani lg:p

efa fairuz said...

alaa..pakai je leopard print tu awak.. cantik ape.. yg penting kene konfiden.. sy pakai skirt labuh corak leopard dengan blaus.. ade gambar die mase sy dinner "white fantasy" dulu.. sekarang pun sy still pakai jugak.. hehe

FaRah Baharom said...

cantik tudung Fareeda tu..skrg skirt pun ada yang patern leapard print. Tapi tk berani nak pakai..;)tk confident. Tapi ada hati nk pegi Fareeda nak tengok tudung tu..hehe

Tila said...

xbrni nk pkai sbb rasa mcm kesian je.mcm kita bunuh harimau then pkai kulit dia.muahahahaha.giler psiko aku nih....

*Miss Geli^ said...

aku ni brani je pakai, tapi masalahnya, pinggul aku ni gabak tau...

eh, model fareeda tu opismate aku tau..hehe...

nana said...

ooo kene berani ek? i pakai! tapi tak full laa corak leopard tu. sat gi org konpius...

masa 1st time pki tudung leopard,hubby kata ok. tapi jauh di sudut hatinya, ku tahu dia terkezut...but now mesti dia da biasa tgk :) mula2 je nmpk pelik...