Tuesday, December 13, 2011

selamat petang semua!
Baru berkesempatan nak update disebabkan tugas2 hakiki yg berlambak hari ni..hehe
Owh tadi bukak email teruja sangat sebab dapat email dari WAREHOUSE..katanya sale up to 50%..wah drooling okes!
Aku dah update kat salesblog..
Banyak yg aku berkenan,tapi tunggu bonus minggu depan lah..wehuuuu!
Sales item selalunya limited in size..so limited jugak item yg kita nak beli tu kan..
Owh satu hal lagi aku nak announce kat sini yg shipment utk H&M and Dorothy Perkins akan sampai lambat..kebetulan bertembung dengan ke'bz'an Krismas..maaf yer kepada yg order tu..jangan risau aku tak menipu punya dalam bussiness..kalo barang u ols tak sampai aku akan replace balik duit u ols..tapi sampai hari ni tak pernah lagi barang tak sampai,cuma lambat aja..harap u ols boleh bersabar yer..

Skang ni musim sale and cuti sekolah..bestnya tengok org gi holiday sana sini..tapi aku mampu tengok jer org gi holiday..huhu..banyak keja sesangat lah 2/3 minggu ni..agaknya tahun baru jer baru leh cuti..sabaq aja lah..huwaaaaaa.....jom amik mood beach holiday skit..kali ni nak holiday in peach!..haha

Items :  all from RIVER ISLAND

5 comments:

Fabulous Me said...

org tatau sis wat business.. DP boleh order ke? camne?

DaZzlingLilLy said...

Fabulous Me-DP leh order..tgk komen kat salesblog yer ain..

POSH76 said...

santek mmg holiday time!!!!!!!!

KhaiRin said...

sy nk bra yg kaler oren tu je hehehe

DaZzlingLilLy said...

POSH76-hehe..verangan je kan..

KhaiRin-boleh2..pakai kat dalam mmg cun