Friday, December 30, 2011

Tak suka menunggu

Tapi terpaksa lah jugak kan,nak wat camna..nak buat pasport baru punya pasal..aku amik cuti hari ni,skali tgk opis imigresen kangar tutup hari ni and esok sebab depa pindah opis..nak tak nak kena lah jugak buat kat kuala perlis..kat sini seminggu baru siap u olss..
Aku kalo hari bekerja mmg malas nak masuk kangar sebab opis aku arah lain..kat sini pun org ramai sgt,nasib guna sistem nombor..buat 'serawa langut' (kata org perlis=jenuh tunggu) lah aku kat sini,tambahan esok ramai org nak celebrate new year kat Thailand kan..
Actually pasport lama aku lmbt lg expired,tp kena buat baru sebab nak beli tiket utk travel thn depan..ni aku letak pic baru,pic lama macam makcik2 je aku tgk..huhu..

3 comments:

Joy said...

tak gemar jugak menunggu...sini sehari je dah siap...tp kn beratur se awal 7 am

zailamohamad said...

wah! mahu ke mana kamu??

DaZzlingLilLy said...

Joy-kt sini bukan HQ tu yg lambat skit

zailamohamad-alah nak pegi jenjalan dekat2 sini aja..hehe