Tuesday, January 31, 2012

Bhundaya Resort, Koh Lipe

Masa di Koh lipe baru2 ni aku stay kat Bhundaya Resort
..actually ini kali ke 3 stay sini..cuma bilik jer berlainan..kali ini dapat family bungalow..ada 1 katil single and 1 katil queen..terpaksa amik jugak sebab semua resort dah fully book..maklumlah last minit punya plan..


So ini lah bungalow kitorang..mmg cantik sebab rasa cam duk rumah kampung..utk yg ini RM440 semalam..


Kitorang dapat G305..jauh jugak dari pantai..kena jalan skit..kalo malam cam gelap plak dari coffee house ke bilik kitorang.


Luas kan bilik dia?...aku suka tingkap yg terbukak tu..


Kali ni dah upgrade skit sebab dah pakai plasma TV..dulu tv gedabak biasa tu jer..


Toilet mmg luas..kt sebelah kanan tu ada open air tempat mandi..cantik dia buat konsep ni..


Ini plak pemandangan luar tingkap..ada patung comel naik buaian..kt sebelah kanan tu tempat mandi open air yg aku cakap..so romantik..hehe


Pemandangan sunset dari Bhundaya Resort..mmg nampak clear sunset tu dari pantai depan resort..tenang sangat..

Tengah tunggu sunset..malas nak mandi sebab air dah surut masa petang tu..

Okeh rasanya dah cukup kot entry koh lipe ni..sebelum2 ni pun dah ada ceta pasal koh lipe..nak tau lebih lanjut camna nak ke sana bleh emel i bebila masa jer ok...


6 comments:

KhaiRin - anies said...

cm ne ongkos nyer? ok x?

zailamohamad said...

cantik bilik tu..teringat pula bilik yang aku menginap kat Phuket dulu

Joy said...

mmg cantikla resort nih. pastu tgk pic sunset tu...ohhh. terasa sgt nk jejak kaki jugak ke situ :)

Bitt (double IS) said...

ye la nanti i nak p i msg kat fb u kannn...bilik tu mcm seronok tengok sebab katil sederet...muat muat muat ;)

POSH76 said...

bessnyer cuti2 ...cerciter lagi

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-harga bilik i ada mention kt entry

zaila-iye lah kan ala2 thailand design dia..dah mmg kt thailand pun..

Joy-akak nnt try g honeymoon sana plak

Bitt-ok nnt inbox i anytime..

POSH76-nnt i citer lg