Monday, January 9, 2012

Color Blocking on Saturday

Demam i dah kebah!

 Super LIKE dis yellow beg..pembuka tirai 2012..azam tahun ni nak kumpul beg kaler-kaler..ijau,ungu,oren,pink..and blablabla...hehe..owh beg ni brand Warehouse yer rakan-rakan penggemar beg sekelian..
Masa beg sampai aku ni punya lah excited..pindahkan semua barang dalam beg cap ayam ke beg jaundice ni..sekali keesokan nak bawak aku pakai baju ala2 red+pink..kena kerja ari sabtu sebab jaga exam..huhu..lantak lah janji leh bawak beg baru..color blocking lah kononnya..

matching tak?..belasah jer lah labu...hehehe..

14 comments:

reena said...

Lawanya beg tuuuuuuu! Love the color!

P/S: Comel gila pakai tudung camtu! Siyes comel sangat2!

FaRah Baharom said...

cantikkkk the bag. sukala. ni buat nak bag kaler-kaler jugak ni. :) tuan punya bag pun cantik..hehe
Hepi New Year Lily..

Joy said...

wahhh.. dah trs kebah yea..dah rasmi lom?

KhaiRin - anies said...

kalu da cantik semua nmpk ok!

miSsMawar... said...

eh eh... bila pkai tudung nampak mcm muka nora danish dlm citer tentang dhia... ;)

Hanis MY said...

comel sgt fesyen tudung u! eh matching jela... kat jepun ni dah biasa tgk bag tak matching dengan baju, cantik tau!

POSH76 said...

handbag tu nice...tapi u pakai tudung tu santekla...suci gitu!!

ayin MM said...

wahhh, mmg cantik color mustard tuh... sesuai sangat... nampak berseri2 je muka... bila dah cukup koleksi color2 tu, berdouble triple lagi seri muka tuh.. tak gitu?... heheheheheh

Leeds Al-Malique said...

tomeinyee babe!

miss u too!!

CuppyCakeMommy said...

cantiknyabag tu..nak juga..heheh..apsal aku tgk rupa ko dahmacam nora danish pula ni..ekekek

Ayu said...

tuan beg lagi cantik! :D

Cho Zila said...

best beg kaler gitukan... teringin tapi tuler ongkos tak cukup kan senang nak matching2 gitu... nak selamat beli warna selamatjerler..

DaZzlingLilLy said...

Reena-lawa kan kaler ala mustard ni..tq dear..hehe

Joy-dah rasmi akak..dapat arini esok tu terus rasmi

KhaiRin-bergantung pada mata yg memandang jugak kan..

MiSsMawar-hehehehe..nora danish pun nora danish lah..

Hanis-diorang kawaii kan..pakai je segala jenis fesyen tanpa rasa bersalah..

POSH76-auwwww suci gitu..tak tahan..

ayin MM-agaknya gitu lah akak..double seri lah kalo dah cukup koleksi nnt

Leeds-nnt kita mengopi sesama k

CuppyCakeMommy-kaler ni dah habis tinggal merah jer lg..agaknya ko preggie baby boy kut..tu yg nampak awek jer..hehe

Ayu-*blushing***..hehe

Cho zila-alah zila i pun beli yg murah2 jer..kalo yg mahal mmg tak dapek la nak kumpul semua kaler..

MissB said...

Cantik sung tuh u pakai tudung. Sukaaaaa :)
Beg jaundice u tu jugak cantikkk