Sunday, January 29, 2012

Peplum Top

Simple je tgk style pompuan ni..
Peplum lace white top + messy hair sgt feminin..
Pakai flat shoes pun dah nampak bergaya sangat..
Orangnya cantik ke pakaiannya yg cantik buatkan kombinasi simple ni nampak cun?

Owh skang gak nak cari peplum top yg cun agar diri ini pun se'cun' minah dalam pic tu..kihkihkih..

9 comments:

Fabulous Me said...

Rambut dan bentuk badan selain outfit die kot.. Hehehhehe.. Sbb kalau mcm ni die pusing blakang(xnmpk muke) pon nmpk suhweeet n trendy kn? Ish suke!

MissB said...

Oh I pun sedang meng-create kan kesukaan terhadap peplum top. Nampak cantik plak hari tu tgk yuna pakai kaler merah kalau tak silap. Cun!

Bitt (double IS) said...

mesti u cun punya :)

DaZzlingLilLy said...

Fabulous Me-i pun rasa bentuk badan dia sebab dia tinggi tu yg menarik

MissB-ada bnyk jenis jgk peplum ni i tgk..ada yg skirt dia betul2 bwh breast and ada yg kt waist..tgh konpius suka yg mana satu

Bitt-apa2 pon kena try dulu kan..hehe

Hanis MY said...

U mmg dah cun la lily... Pakai apa pun lawa...

KhaiRin - anies said...

asalkan putih x kira la cm ne fesyen nyer sy ttp kata: CANTIK!

Joy said...

lilly... apa maksud nye peplum top? tang kat bahu ke? buto fashion :)

Babe said...

you should come to my house and revamp my wardrobe la Lily :D

DaZzlingLilLy said...

Hanis-hehe..kekadang ada gak baju yg tak kena dgn i..

KhaiRin-btul tu putih satu hal lg mudah match

Joy-akak peplum tu baju yg ada skirt..means dia kembang kt bwh

Babe-ha boleh..bila ko nak jemput aku..terasa rapat plak bila cakap aku ngko ni kan..