Saturday, January 7, 2012

Review Falsies Mascara

Amacam nampak tak beza bila pakai FALSIES ?..sebelah mata lg tak pki maskara pun..bulu mata I ni jenis yg banyak,tapi tak panjang sgt..so bila pakai menyerlah skit kan..setakat ni I puas hati dgn effect falsies ni sebab padan dgn harga dia yg sederhana tu..
Tapi I ada baca review yg mascara ni cepat kering dalam botol..mmg nampak mcm agak sikit kandungan mascara kat sikat tu lepas kita keluarkan dari botol,tapi tak pasti lah mungkin jugak diorang guna bahan2 berlainan kan..ewah mcm masakan plak nak guna bahan bagai..
Ok tak nana? Pic taken using my BB jer..update terus dari phone lg cepat.kalo nak pki kamera lambat lg la I nak wat review ni..hehehe..

2 comments:

nana said...

thanks very much! bulu mata i panjang..mls nk pki mascara sbb kene sepit2. this 1 nmpk mcm membantu utk yg maha malas sepit..so, compare between falsies n mascara lain yg u prnh pki, which 1 yg best?

DaZzlingLilLy said...

i lg suka mascara maybelline cat eye yg berus dia mcm sikat tu..bobby brown party extreme mascara pun ok gak,nampak lebat..