Friday, January 20, 2012

Tuan Kedai Yg Melampau

Owhhhh...I'm in ♥ with them..
Semua baju yg sampai baru2 ni cantik2 belaka..terutamanya baju2 H&M..material pun berkualiti..sebelum ni aku tak pernah beli H&M..ǰäķũň!..hehe..rasa nyesal plak tak beli macam yg ramai beli tu..tapi duit plak taktau duk tang mana..
As a tokei kedai..aku yg over tau..hahaha..3 tops and 1 dress..semua aku suka..cantik sgt..muahaha puji baju sendiri..rasa puas hati dapat beli baju baru..tapi yg ini tahun lepas punya purchase..so takde lah kluar duit bnyk sgt kan..beli 1 by 1 sebenarnya..cuma baru sampai serentak..
Yg ♥ no 1 dr kiri dgn ijau tu skang masih available kt H&M and on sale..no 3 and 4 tu plak warehouse..no 4 tu dress..3/4 sleeve sesuai nak pki as a dress or with jeans..yg ke 3 tu sheer silk blouse..sgt in kalo nak gaya kan dgn jeans or legging..
Owh tak sabarnya nak pakai semua baju ni..

9 comments:

Hanis MY said...

Weee nnti ltk gmbr kt sini tau nk tgk gak...

zailamohamad said...

aku tak sabar nak pakai dress H&M aku tu..minta2 dapat hari ni *cross fingers*

POSH76 said...

nanti tunjuk yer...suka tengok fesyen

Fabulous Me said...

BESTNYE org kurus :p

phatgurl said...

alaa bestnye jadi tauke kedai baju *jelez* :-P

FaRah Baharom said...

cantik2 bj H&M..i nk order jugak dr u..:) cm mane ek?

DaZzlingLilLy said...

Hanis-ok nnt i letak..

zaila-dah dapat kan?..klas ko H&M pki kat rumah gitu..

POSH76-sama i pun suka tgk fesyen2 ni

Fabulous Me-ain..saiz utk i pn ada kalo brand2 cam H&M ni..nnt try tgk k

phatgurl-huhu..jgn jelez atie..sebab lg senang bankrupt camni

Farah-pm i kat fb or emel je i..

Bitt (double IS) said...

kadang2 belek2 closet u tapi tak sempat mana pong...nanti ada masa i belek lagik!!

DaZzlingLilLy said...

Bitt-nnt free u tgk la kot ada yg bekenan di hati