Saturday, January 28, 2012

Wear it as a beach dress!

Entry sebelum ni aku ada update pasal baju2 aku tu kan..so yg ni one of them..warehouse dress..aku pki sbg dress je..nak turun naik bot malas nk pki legging ke apa..tapi kena pakai hot pant or board short kt dlm sebab jarang skit..material dia mmg sesuai utk cuaca panas sebab tak rasa panas pun pki baju ni..topi plak pki yg sama je masa g penang aritu..malas dah nak beli baru sebab topi ni boleh lipat masuk beg..senang..beg plak I usung longchamp ni..tp kena bwk yg long handle la kan sebab mudah galas.
Ok lah next entry aku update pasal resort tempat kami tinggal plak yer..pic dalam kamera semuanya..dah lah lappy aku takle trace memory kad kamera..geram btul..

10 comments:

Hanis MY said...

Wewittt gojes mojes!

Fabulous Me said...

org kurus pki pe pon ctk :)

phatgurl said...

Gorgeous! ;-)

MissB said...

Bestnya asyik makan angin jaaa. Sementara berdua ni, enjoy betul2. Nnt bila keluarga dah bertambah, susah sikit la. So take ur time & enjoy first Kay :)

POSH76 said...

santek .....

DaZzlingLilLy said...

Hanis-tq mommy to be

Fabulous Me-tgk jugak keadaan ain,kalo kurus pun perut buncit tak cantik..cam i ni..hehe

phatgurl-thanks atie

MissB-a'ah kan sementara berdua ni lah nak jalan2 sakan pon..

POSH76-tenkiu

Joy said...

i loike ur style...:)

Bitt (double IS) said...

suka...i cari yg ada lengan banyak tk de tau...

DaZzlingLilLy said...

Joy-thanks akak

Bitt-mmg pun susah dapat yg lengan panjang,selalunya sleeveless je

Anonymous said...

i like ur style...santekkk