Wednesday, February 8, 2012

Kruk Kruk..rangupnya

Tima kasih auntie baby..bwk balik dr kl ke perlis..pastu susah2 Q panjang..hehe
Finally dapat gak aku merasa Garrett popcorn yg jadi bualan 'hangat' di blog-blog suatu ketika dulu..memang manesss..kena dgn taste aku..senang ceta camni lah..kalo dulu beli popcorn kat pasar malam tu kita mst nak pilih sebijik2 yg bnyk karamel kan..tapi yg ni tak payah pilih dah sebab semua perfectly coated with caramel..
Tapi awas! Makan bnyk leh sakit gigi or diabetis kang..eat at your own risk..kekekeke

6 comments:

Nurhayati said...

diriku takleh makan byk..sbb memang maniskan. dah tua agaknya takleh manis2 dah haha

zailamohamad said...

Garret ni simpan dalam peti boleh tahan lama juga..best!

CikLilyPutih said...

garrett popcorn memang sedap, kena plak dgn harganya kan..

Fabulous Me said...

Hahaha dlu pilih2. Ni skali smua yg manis. So mmg tak yah pilih. Besttttttttt

Joy said...

xpernah merasa lagi... kasihan kan :p

DaZzlingLilLy said...

Yati-kita sama jer..skit2 blh la telan..

zaila-thanks bgtau..aku simpan dlm peti sejuk gak skang

cikLilyPutih-hehe..mahal pun takpe sebab skali skala je makan

FabulousMe-mmg best..tapi kena makan sikit2 je skali

Joy-akak dekat je takpe,rasa ngidam leh singgah beli..