Sunday, February 5, 2012

Selamat berhujung minggu semua..

Salam maulidur rasul utk semua..
Best weekend ni cuti panjang..ramai yg ambik kesempatan balik kg kan..mcm aku plak habiskan masa g kenduri and lepak-lepak kt rumah..
Paling best time kenduri ni lah nak jmp sedara mara semua..mcm2 benda yg nak borak..bila dah jmp tu asyik bercerita sampai lupa dunia org kata..hahaha..tapi hari ni jmp kt rumah kenduri best sebab smua dlm keadaan cantik2..leh la snap pic..kalo selalu lepak kt rumah mmg payah nk snap pic sebab keadaan tak sesuwai gitu..

Ok lah pic first semestinya queen of this blog..with my pink kebaya nyonya..hehe

Next,pic with my mak lang and mak teh..kiri atas skali..

Last..with my mum,sister and niece..

smua pic dgn kaum hawa jer..kaum adam ni susah benor depa nak bergambar..knapa eh? Sebab tu aku jarang ada pic dgn abg2 and my dad..huhu

6 comments:

nasazfrog... said...

sweet la lily berkebaya... yer mmg org laki mmg payah nak bergambo.. sebab bg dorang tak penting sgt..hehehe kite je yang semestinya sgt suka bergambar..kan..kan..

KhaiRin : anies said...

agk nyer diorg kena kasi upah dulu br nk bergambar hehehe

kak ijan said...

Salam Maulidur Rasul. I love your pink kebaya nyonya. My favorite color too :D

Fabulous Me said...

So suhweeeeeeeet sis berkebaya!

Joy said...

lilly ni berkulit putih-merah...manis je berkebaya pink. pakai skincare apa?

DaZzlingLilLy said...

nasaz-a'ah btul tu diorang rasa tak penting bergambar ni..lg best borak kot

KhaiRin-ayooo..baik kita amik gamba kita2 je kan..hehe..lg fun

kak ijan-salam maulidur rasul utk akak jugak..i pn suka pink

Fabulous me-thanks ain

Joy-akak lily pki sri mawar jer..