Monday, February 13, 2012

Sibuk benar minggu ni

Tak sempat nak update properly dari minggu lepas lagi..kdg2 tu main hentam update ikut mms jer..
Skang ni sibuk dgn macam2 aktiviti..
But lately aku seronok sebab dapat jumpa kawan2 yg jarang2 jumpa..spent time togather sembang2 mmg best..teringat zaman sekolah dulu2 ni..kemana saja mesti angkut 'geng'..hehe..
Okeh now move to ceritera baju-bajan plak..kalo tak cakap pasal menda alah ni mmg tak ceria hari aku seharian tu..skang aku gila belek2 website ZARA..sebelum ni tak pernah pun ada baju ZARA..alih2 beli kat wandy ja..aku mmg nehi brand ZARA ni..taktau psai apa..
Tapi alst week dah dgn rasminya dah ada sehelai skirt ZARA..hehe..skang ni aku suka jenguk web ZARA sebab ada bug print blouse..sangat cute...
ke korang rasa cam geli sebab bugs merayap-rayap di baju?..hehe..

actually yg kuning entry sebelum ni pun bug print jugak..sayangnya di Midvalley takdak size aku..huhuhu...

aku suka spring-summer collection..semuanya kaler ceria...

5 comments:

Joy said...

oh lilly... ahkak ni mcm hari2 belik website baju baju...nak buat cam nek..kuat berangan :P

KhaiRin : anies said...

cantik la..comel2 gitew

miSsMawar... said...

i pun nehi ngan zara ni... i rasa dia sesuai for koprat look... kan? tapi kalau baju bebudak i suka.. cantik2... ;) kskang ni zara tgh further markdown.. banyak yg murah2.. kalau nk pesan i boleh tlg belikan since OU dekat dihati.. ehh dekat ngan rumah.. ;)

Fabulous Me said...

Like i said org ctk pakai pe pon ok. Klu ain pakai ape la ropa nye gak nye ye? Hahahaha.. Xkose!

DaZzlingLilLy said...

Joy-akak,takpe berangan itu free..hehe..

Anies-hehe..sama je taste kita

MissMawar-bestnya rumah dkt dgn OU..tapi bahaya pun ada gak kalo dkt dgn mall ni..hehe

FabulousMe-eh belum cuba belum tau ain..try samller printed blouse tgk..