Tuesday, February 7, 2012

Sorga Dunia Aku dan Kamu Juga..

Sapa yg ada dlm list friend FB i mungkin dah tau apa yg aku maksudkan dgn sorga dunia tu..hehe..
Tapi semalam aku upload pic sekadar jamu mata korang jer..terlampau banyak choice sampai otak aku jammed..mcm nak semua..try ja itu ini..tapi malangnya saiz aku tak banyak..sebab saiz aku bagi kasut2 ni dah last..paling besar iaitu 40..padahal aku normally pki 7/7.5 ja

Misi mencari kasut kuning dah berjaya semalam..

 Try je terus ngam dgn aku..tanya harga berapa dia cakap RM59...ermm..ok lah kan..pastu try2 plak yg lain..ingat nak beli kaler hijau..tapi bila try rasa cam tak comfortable..so aku try biru yg bertali..rasa goyang2 plak..tak stabil...

Pastu grab yg ni..royal blue peep toe with red sole..ermmm mcm CL plak kan..hahaha..

Pakai je rasa ngam..belasah jer grab yg ni..harga asal RM79...tapi aku dapat RM100 utk 2 pasang ni..
auntie kedai tu siap pesan nnt dtg lg...
hehehe..

Gumbira benar hati aku hari ni sebab dapat kasut baru..2 peep toe yg sgt tinggi yang tak mungkin akan aku beli kalo kat mall..

12 comments:

Joy said...

ala..ter miss la nk tgk kt fb. on-off je fb skrg. x sempat :)
tp i like 2-2. feeling seksi gitu

zailamohamad said...

ko beli katne ni?? giler comel..murah plak tu

nasazfrog... said...

dua2 pun cantik.. ni mesti nak kenakan dengan baju ni kan,,,

Fabulous Me said...

Cantik n sgt vassss kaler mustard tuh!

Diarihatiku1976 said...

cantik.. dear. beli kat ner..

my everything said...

sokaaaa sangat222!!! cantikkkkk

Anonymous said...

minat la yg kuning tu..tp x bran la nak pkai...

POSH76 said...

santek kasut tu.........

Qimie said...

Jeles tgk org pakai high heels!

DaZzlingLilLy said...

Joy-akak tgk kt sini pn lebih kurang je..hehe..tinggi dan seksi..haha

zaila-aku bli kat dannok,thailand

nasazfrog-sebenarnya nak kenakan dgn beg..hehe

Fabulous Me-mustard jarang2 nampak kan kaler ni..

Diarihatiku1976-beli kat dannok thailand akak..tu yg murah

MyEverything-i tau kita kan sama2 minat kasot tinggi nih..

Anon-i pn tak bran sgt..tapi beli jugak sebab murah...hehe

POSH76-kan?..sebab tu i rembat jgk wpun tinggi

Qimie-berapa kali sgt yg i nak pakai..hehe..last2 cari seliper jgk..

I am not perfect said...

suka tgk org pakai high heel. tapi diri sendiri tak confident nak pakai. jalan mcm x jijak tanah gitu

Marsha~ said...

comelnyeeeeeee..