Thursday, February 2, 2012

Terubat sudah kepingin ku

Semalam kan aku gi Langkawi..
Pic yg entry sebelum ni ,masa otw nak ke langkawi..actually tak plan pun..tapi wandy ajak aku teman dia gi jumpa kawan dia kat sana..katanya segan pi sorang2..elehhh dia tu manja..hahaha..so aku pun amik cuti lah sehari..
We ols naik feri kul 1.30ptg..sampai sana dalam 2.30 ptg camtu..tambang feri utk dewasa is RM18 yer kengkawan..
Sampai kat jeti kawan wandy dah ada kat Starbucks..apa lagi pekena ice blended dulu..pastu diorang gi Kuah..aku pun merayap2 lah cari barang pesanan kawan aku..hehe..itu lah nak dijadikan rezeki u Linda..lucky u..

 Cekelat Whittaker's

Satu bar RM10.90 jer..yg kecik sekali sebelah kanan tu RM6.90..ni lah first time aku beli Whittaker's..baru lah aku tak ghupanya cekelat ni penuh dgn almond dlm satu bar tu..meriah u ols!..

Psssstttt : kalau sesapa nak pesan len kali pun boleh..cuma bila aku nak ke Langkawi tu tak leh janji..perfume pun boleh..semalam aku try Gucci Guilty..ermmm wangi..botol kecik RM181...tapi tak bli sebab ongkos dah takde..huhuhu..

Pastu we ol ke Langkawi Fair plak..menjerit2 dalam hati aku ni..sangat suka..hehehe..
Sebenarnya dah lama kepingin Prosperity burger McD..kesian kan?..
Al maklumlah Perlis ni takdak McD..paling dekat Alor Setar..next langkawi..weekend malas nak drive pi Aloq Setaq sana nun..so kali ni mmg rezeki aku lah..just a ferry away..hehe..

Memang rasa nikmat sgt makan prosperity kali ni..aku takut gak kang tak sempat merasa..jenuh la kena tunggu thn depan nun kalo terlepas kali ni..alhamdulillahh..dapat jugak akhirnya..kalah org ngandung yg ngidam kan...ngada2!

Kejap ja rasa masa berjalan masa kat sana..kul 5 dah balik...panas sgt Langkawi skrang ni..jenuh lap peluh..hehehe..tapi i suka...hehehe..

13 comments:

nasazfrog... said...

ha nak kirim.. hehehe,, perghh dark coklat bestnye...

Mooniqueen said...

Plan nak ke sane gak tapi si hubby tu taktau la pe cite sbb plan konvoi dgn geng2 die..

Nurhayati said...

nak dark cokletttt!!!!

efa fairuz said...

fuhh dan lg tu g mcd! sat ja p langkawi..maklomla org perlis ori, p langkawi mcm p pasar je hehehe..sbb dekat.. kalau org jauh tu jenuh apply cuti lama nk bercuti tgk tempat katanya..

hihi.. tp sy ni dah lama gheja kat perlis pun, x sampai2 lg langkawi.. hihi

KhaiRin - anies said...

perrghhh..

yeke kt perlis x de mc d?

zailamohamad said...

aku yang duduk dekat ngan McD ni pon baru sekali makan prosperity burger..huhuhu

DaZzlingLilLy said...

nasazfrog-boleh nnt i bgtau yer kalo nak ke sana..

Mooniqueen-wah bestnya kalo dapat bercuti ke lgkwi

efa fairuz-hehe..umah i kat jeti ja tu yg macam pi pasar ja tu..

KhaiRin-huhu..malu nak cakap,tapi tu lah kenyataannya

zaila-biasa lah kan kita,kalo depan mata buat derkkk je..kalo jauh baru nak hargai..cewah..

DaZzlingLilLy said...

Yati-nnt i roger kat fb yer kalo i nak g lgkwi lagi..

Hanis MY said...

Choc fav hanis tu... Waa Dah lm tk mkn mekdi nnti bw hanis g jenjln langkawi eh...

SiTyAiZa said...

wah.... sedapnya poperity tu lily.... awatla depa x mau bukak McD dkt perlis ni... KFC ada sampai 3.... cer bukak McD plk kan... x yah la kita susah payah turun AS semata2 nak mkn McD je... huhuhuhuhu....

DaZzlingLilLy said...

Hanis-blh jer..nnt balik roger i..

SityAiza-tu la kan..jauh sgt nak p mcd..sedih..hehe

fitrie said...

wahh suke gila dgn coklat nih..
boleh hantar kan ke KL tak?? uwaaa... kt cni x de...

anyway, nice blog..

DaZzlingLilLy said...

fitrie-boleh je..nanti kalo i beli,i akan update kat blog...