Tuesday, February 21, 2012

Yeay...

Baru ja booking 'H' hotel taksat ni..seronoknya leh sedut angin pantai ahad nanti..
Tapi kali ni ke sana ada kaitan dengan kerja..dari ahad sampai selasa..
Para petugas sebenarnya pihak opis dah bagi satu apartment..memandangkan aku nak heret wandy so kena la amik bilik sendiri kan..tapi tak kisah lah sambil keja leh jenjalan jugak..hehe
Semalam duk pening2 pikiaq nak boking hotel mana la area tu..kebetulan hotel tempat kitorang kena 'bekerja' nanti tu tinggal bilik yg tak best aja..iya lah kan semuanya harga kaw-kaw ja yg tinggal..sapa suruh aku lengai sangat..last minit baru nak booking..huhu..konfirm la penuh kat situ sebab harga berpatutan..
Nak tak nak kena la aku amik jugak 'H' hotel tu..sebabnya yg sebelah dia mahal gila wpun lawa..
Okeh nanti next week lah plak update pasal keja kat 'sana' nun itu yer..
Yang penting hal hotel dah settle..lega rasanya..

6 comments:

Bitt (double IS) said...

happy working cum holiday akekkekee

pst, yunk buang la word verification tu...mata i malam2 kabur2 skit hehehehe

Nurhayati said...

arghhh dengki dengki dengkiiiii..
nak lepak pantai juaaaaa!!

POSH76 said...

bessnyer keje sambil bercuti

Has said...

selamat bercuti sekali bekerja :)

KhaiRin : anies said...

kt ne tu lily?

my everything said...

best best best nanti habaq yee heheh g mane kepoci sket hehe