Sunday, March 25, 2012

3series

Its 25th mac and I'm officially 30 today..alhamdulillah dikurniakan umur yg panjang dan kehidupan yg serba serbinya sempurna..syukur..



Pic takdak kaitan dgn birthday..saja suka2 try blazer dgn pink skinny kat topshop masa shopping2 tadi..thanks to Mr Zul sebab taja I shopping sempena my birthday..jgn tanya hadiah apa dia bagi okeh!

Mmg dia tak akan bg hadiah kat aku..sardis btul laki aku ni kan..tapi its ok for me..sebab dia bagi duit pi beli sendiri apa yg aku nak..hehehe..apa yg aku hadiahkan diri aku dgn duit tu?..rahsia ler..hehe..
Thanks utk kengkawan dan semua student yg wish kat fb tu..

18 comments:

I.Q.W.A said...

cntik!!!!

efa fairuz said...

3 series n still sizzling hot! hihi.. happy birthday! ;)

KhaiRin : anies said...

happy birthday yg ke 13? hehehhee...semoga sentiasa sihat selalu ddan d murahkan rezeki

CIK NANA said...

happy bday k laili. Moga panjang umur, murah rejeki! buah gajus ada x? leh pos x? heheh

Babe said...

Happy Birthday Lily!

Stay cantik!!! :D

FaRah Baharom said...

Hepi Birthday Lily.
Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki. AMIN :)

yatt said...

u tak nmpk mcm 3 series pun.. comell :)

intanloveamir said...

hepi besday...sama besday dgn mama intan...hehehe

Nurhayati said...

happy birthday lilly!!
moga murah rezeki dan dipanjangkan umur.
welcome to the 3series club hehehe

p/s: sangat cantik kamu bersama blazer itu. sila beli!

miSsMawar... said...

happy birthday sweetie!! semoga dimurahkan rezeki olehNya.. ;)

Style Me Up said...

tanjoubi omedeto (hepi besday dlm bahasa jepun)!!! :)

Hanis MY said...

happy belated birthday gojes!

MissB said...

Happy birthday darling!!! Have a blast one ;p

DaZzlingLilLy said...

thanks all dear friends for ur wishes...

zailamohamad said...

happy birthday babe!!

serious body ko lawa, kita sebaya tp aku ni dah kembang semangkuk dah:P

DaZzlingLilLy said...

tq zaila..ala ko dah beranak 3..aku ni tak beranak lg..kalo dah beranak nnt kembang jugak rasanya..dah la aku tinggi..huhu

Leeds Al-Malique said...

happy birthday babeeeeeeee
sorry lambat wish... harini baru aku leh online hehe..

may Allah bless u always ok.. :)

jom lepak aku belanje makan!

DaZzlingLilLy said...

leeds-okey nnt aku roger..best nih ada org nak blanja..hehe