Tuesday, March 20, 2012

Bukan rahsia lagi..

Cewahhh..tajuk bukan main lagi kan..
hahahaha...
Camni..dalam entry Tension dan Stress tu..Zai ada komen mintak aku share apa rahsia nampak glowing..
Ok lah kalo ada yg kata tak glowing pun takpa..tapi dah zai mintak aku share..so aku share aja lah yer..kalo korang rasa aku 'perasaan sendiri' ke apa...ermmmm..tlg jgn teruskan baca..ok?..kang muntah ijau plak..muahahaha..
Kalo muka tu aku just amalkan basic regime skin care..buat masa skang aku guna Sri Mawar..alhamdulillah produk ni mmg sesuai dgn kulit aku..takdak melupas ke apa..dan yg macam korang tau,aku ada minum collagen drink..tapi skang baru ja tukar ke D'N`Hans Gold..sama fungsi dgn collagen drink tu..harga dalam RM84 sekotak/15 sachets..aku makan sehari sekali sebelum tido tapi kekadang pagi2 sebelum breakfast..
Alhamdulillah kulit nampak glowing and cerah...
*Pic:Google*

Rasanya itu aja yg produk yg aku guna..selain tu aku jenis yg minum air bergelen2 sehari..hehehe..

Yg baik harus dikongsi..tak gitu?..



2 comments:

KhaiRin : anies said...

bleh tahan gak harga nyer...

CikLilyPutih said...

oit mesti kena cuba nie.. nampak cam best je