Friday, March 16, 2012

Bunga-Bunga Micasa

Kalo bab2 deco rumah rasanya tak pernah aku update kat blog ni..banyak pasal fesyen je kan..
Hari ni rasa nak update pasal lukisan plak..memandangkan dinding rumah aku ni plain je, so baru2 ni ada 4 lukisan yg aku beli..rasa cam tergoda plak tgk bunga-bunga punya drawing..hehe..
Wandy tak ikut masa aku gi kedai tu,kalo tak mst dia tak approve..hehe..beli mana yg aku bekenan je,pastu balik terus gantung yg tulip merah ni..


Yg 3 lagi belum gantung sebab tgh pikir nak letak kat bilik tido or dapur..


Semua ni harga sngt berpatutan..aku beli kat Wonderland,Alor Setar..kedai ni satu row dgn Jakel..kat sini barang2 english style semua ada..'Pening' mata tau!..nasib la blh control napsu masa kt sana..hehe
Nanti kalo dah complete gantung kt dinding aku upload kat blog k..buat masa skang tgk pic bunga2 ni dulu..

7 comments:

eMMe said...

cantik... pada yg suke bunga, tapi saya tak minat sgt bunga2 nih... saya suke gambar pemandangan...

KhaiRin : anies said...

hias jgn x hias

Has said...

akak pun minat gak english style. n suka bunga-bunga gak. atas dining table ada tulips ;)

Nurhayati said...

memang best dapat deco umah.. rasa puas sangat.. tapi umah ku takde deco bunga2 sangat.. sbb enSuami tak minat.. huhuhu

my everything said...

cantikk!!! sukee nanti balik perlis nak singgah la heheh

DaZzlingLilLy said...

eMMe-gambar pemandangan pun i suka

KhaiRin-tgh semangat nih..hehe

Has-tulip kaler apa pun cantik kan akak

Yati-sama lah..my husband pn tak suka..tapi i beli jgk..hahaha..

nana-mai la singgah..nnt roger2

Bitt (double IS) said...

perghhh alor star jauhnya...