Sunday, March 4, 2012

Hailam Blackberry

Semalam aku makan bihun hailam..mmg sedap!
Konon menu diet lah kan..tapi akibat excited nak snap pic menu diet aku smlm ni...tetiba bedebukkkkk..
Blackberry jatuh dalam bihun hailam..huhuhu..nasib separuh ja yg tenggelam sebab guna pinggan..bukan mangkuk..
Habis separuh skrin berwap..dan berminyak jugak..hahahaha..panik kejap haku!..terus amik hair dryer keringkan kt tempat yg kena kuah hailam..tapi malangnya rollerball plak tak leh tekan..tensionnnn!
Aku pki phone wandy kejap..tadi try on balik. BB..alhamdulillah dah ok..best sgt..sehari tak guna BB terasa sunyi dunia aku..hehehe..
Pasni kena hati2 nak snap pic makanan berkuah ni..

7 comments:

Fabulous Me said...

Hahahahha cute la kamu ni! Ha kan! Kene jage2 tuh. Tpi ain sll je wat. Tp pgang betol2.. Dlm swming pool pon. Seriau. Tp lom jatuh lgi ;p xnak pon jatuh. Phew~

Sis klu ade bb sile la join kami di twitter

miSsMawar... said...

laaa i pun same... penah jatuh hphone dlm sup jugak... hahaha... nasib sup tu sket... tercelup la jugak.. kekeke... kelam kabut sangat tu yg jd mcm tu... haihhh...

Hanis MY said...

nasib baik dah ok... lain kali hati2 ye...

POSH76 said...

Ini bese hampir2 terjadi.....tu yg kena ati2 ...kalau dah kena nak repairnyer mak aii

DaZzlingLilLy said...

FabulousMe-dlm pool pun i slalu amik gambar tp tau plak hati2..hehe..ala i takde akaun twitter yang

miSsMawar-itu lah kan nasib kuah tu skit..hehe

Hanis-itu lah nasib dah ok..

POSH76-nasib cek dulu sebelum hantar repair..kalo tak..ermmmm

my everything said...

hahaha comel u ni heheh... kejadian tercelup tu biasa!!! bb ku jua pernah begitu hehe tapi bb ni kuat kan takde ape pun elok je dia hehe... anyway sedap bihun tu buat rajin u masak i ni dah bekurun tak masak hehe

DaZzlingLilLy said...

Nana-hehehe..bihun tu i tapau je..mmg tak pandai lah nak masak..