Thursday, March 22, 2012

Jaga Exam

Hari ni kena jaga exam..
Takut pun ada..wpun aku rasa aku buat soalan senang,tapi still rasa takut student tak leh jawab..
Ini 3rd batch aku ngajar subjek yg sama..dan batch ni lah yg paling 'slow'..haishhhh..risau cekgu tau anak2 murid oi..
Tapi batch korang ni lah yg paling banyak cakap..yg paling banyak tanya..dalam exam hall plak ada yg sengih sorang2..3/4 org plak tu yg duk sengih2 tu..heran aku..hehe..
Apa-apa pun saya doakan korang semua berjaya..

5 comments:

~ain said...

Mmg gitu.. ank murid bl exam, cikgu yang ketaq gelegaq..

Bitt (double IS) said...

mesti la duk sengih tengok cikgu cun nehh :)

aLiMaZ rOn said...

selamat ya semua.....soklan senang kottt

eMMe said...

Sis Lilly, exam week yea?
lecturer yea? gud luck to all ur student
hope dowang dpt skor A++!!!

DaZzlingLilLy said...

ain-hehe..betui sgt kan..cikgu yg over

Bitt-hahahha..mana ada..agaknya berangan2 je

alimaz-soklan tak senang sgt..satg depa score pn payah gak kan

emme-bukan lecturer dear..tapi seangkatan lah..hehe