Friday, March 23, 2012

Weekend sudah tiba..

Kejap jer dah jumaat..
skang ni seminggu keja rasa cam sat sgt..
Bila jumaat ja terus rasa hepi sebab esok weekend..
keja konfirm lah belambak nak2 lagi bila student dah habis exam..
Aku kena siapkan marking paper sebelum nak gi jenjalan makan angin..hehe
Tapi esok nak makan angin dekat2 sini aja..
Bestnya..and nak shopping kat La Senza jugak..bulan ni kan birthday aku..so dapat double diskaun..ada sesapa nak kirim? nanti pm ja kt FB k..


3 comments:

zailamohamad said...

aku suka weekend sebab kalau weekend memang banyak aktiviti aku nak buat:)

jangan lupa carikan i something from La Senza tau:P

Bitt (double IS) said...

kalao kirim rumah sebelah menyebelah syok gak ehehhee ni jauhh nunn di sana..hehee happy shopping!

Hanis MY said...

selamat bershopping dn selamat berhujung minggu.. syoknyaaa...