Wednesday, March 7, 2012

Simple and Classic

Agaknya betul org cakap..lagi simple lagi cantik...
Apatah lagi yg sememangnya sudah dikenali and prestigeous..
Macam beg kecik seketul ini:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.


.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
Paris Hilton ofkos la kan beg gi pasar je kot..


Kim K pun bawak seketul kaler hitam..


LJ antara artis malaysia yg pernah aku tgk bawak beg seketul ni..


Lepas tgk LJ bawak baru aku perasan kemunculan Chanel Classic Timeless Clutch ni..

Memang simple kan..elegance..harga pun udah pasti elegance..sesuai kalo nak bawak gi dinner..
Aku hanya mampu simpan angan2 dari jauh jer..hehe..my fren bgtau skang ni dlm euro900++...kalo nak baik beli cepat sebelum harga naik lagi dan lagi..

Slurrrrrpppppp...so juicy!
All pics are from google.


6 comments:

miSsMawar... said...

wahhh chanellllll pulak!! kelas!! ^__^

phatgurl said...

haisy kalau dah cik C nampaknya termenung berangan jerlahhhh... hehehe.

Mr. Z and Mrs. Z said...

fitam!!!naek???macam dh emas plak ade harga turun naek.huhuhhu

Anonymous said...

Hi Lily, suka baca ur blog,
btw ni nak share pic,
dah lama LV pakai, sejibik cam LJ;

try tgk: http://ladyverde.blogspot.com/2011/10/sayang-korang-ketat2.html

DaZzlingLilLy said...

miSsMawar-hikhik..msti lah klass akak..

phatgurl-takpe atie..jom kita sama2 angan2..

Tilla-masalahnya dia naik tak penah turun..camno tu?

Anon-a'ah i perasan LV ada bawak jugak..sama kaler cam kasut CL dia kan..dia mmg sgt klass!

Bitt (double IS) said...

buleh naik harga gituw...bagus buat invest nehh..akekekke