Friday, April 27, 2012

Boyfriend Blazer

Zaman skang org dah tak pakai blazer utk acara formal semata-mata..
Ramai je yg pakai utk acara santai macam gi shopping or makan2..
My first love on blazer is the Topshop blazer yg i try dlm entry ni: 3 SERIES
Tapi disebabkan harga agak 'out of my budget' so i choose yg ala2 ini:

Yg ini dari Forever21...

Cuma aku punya kaler hijau..3/4 ruched sleeve..

Harga memang berbaloi dalam RM140 aja..
Rasa jatuh chenta la plak dgn boipren blazer ni..so skrang tgh cari2 kaler kuning and merah..
I dah tengok kat ZARA..ermmmm..harga agak 'up' skit...

Yg ini RM279...kuning ni mmg idaman lah kan..


 Pique blazer..RM279..merah mengancam..huhu

Or JADE color?..sgt menarik..RM279 jugak..

Dah ada yang berkenan?
Sila kunjungi butik berhampiran anda..

INGAT YER U OLS:
Alah membeli menang memakai

2 comments:

Anonymous said...

I suke gile blazers. ade yg fuschia tu from zara.cube jgk nk try pkai g mall.tp panassssnyeee adoiii.sjk beli blom pakai.pakai dlm office je la buat kaver sejuk.but seriously smart pakai g mall etc.cume tula,x thn peloh.if u dont mind,u pakai panas x?mcm berpeluh jgk ke?thx lily :)

DaZzlingLilLy said...

masa i pakai tu takde plak peluh ke apa sebabnya i cuma pakai kat tempat yg ada aircond jer..mungkin jugak sebab i jenis yg tak tahan sejuk..hehe..blazer i pun tak tebal sgt material dia..