Friday, April 13, 2012

Cho Ben Thanh,Vietnam

Hellu gojes ladies..
Tak sabar I nak update pasal my vietnam trip..
Penat sgt tapi best..balik g jenjalan terus p shopping..gila betui tengok fabrik and barang2 lain..
Okeh nantikan update lepas ni..tata..
Rindu sambal belacan dah ni..

5 comments:

Hanis MY said...

syoknyaaa nanti story mory k...

zailamohamad said...

husben aku pon setiapkali ke Vietnam mesti akan pegi pasar ni..situ barang memang murah2!!

KhaiRin : anies said...

welcome back! make sure ada ole2 utk kami heheh

eMMe said...

wow! gi vietnam ke Sis? bestnye.. ade ole2 utk saya ke? heeee~

DaZzlingLilLy said...

Hanis-ok nnt i update

zaila-owh kalo ke sana mmg wajib ke ben thanh market

KhaiRin-sesapa yg teka betul dlm entry sebelum ni dapat ole2..hehe

eMMe-ok lah kat sana best jugak..