Thursday, April 26, 2012

Cik Juane Passion and Cik 5171

Mcm dah lama tak update pasal handbag-handbag idaman kan..
kalau sesapa yg dah lama baca blog aku mesti tau yg aku 'gila'kan handbag..
Update mengenai cerita handbag tak bermakna nak membeli kan..
Kdg tu aku minat...ada niat nak beli..tapiiiii...bajet takder..
So setakat meroyan kat sini aja lah..
Yang terbaru aku minat sangat dgn Cik Juane Passion..

Spesis LV Alma Vernis..kaler baru agaknya..turqoise pun ada..bak kata my niece ini 'kuning lemak ketam'..hehe..kalo pakai dgn white plain tops and jeans pn dah cukup WOW!

And tadi ni tetiba plak secara tak sengaja berkenalan dengan menda alah ni plak..
Parah betul penyakit internet nih...
Yg ada bow cenggini mmg cute...

(Pic:googled)

Namanya chanel bow sunglasses 5171...agaknya berapa lah harga dia kan...kalo termampu terhingin benor nak memiliki..hajat besaq la tuan blog ni kan..kalo yg atas tu mcm ermmmmmm....sipi jer harapan tuh..hehehe..


3 comments:

Has said...

btul2 tu..angan2 kan free. ehh akak pun mcm lama dah x meroyan psl bag idaman kat blog ;)..tp alma kuning lemak ketam ni mmg wow la..jrg nmpk

Fabulous Me said...

Sis, sipi tuh mcm dah bole hampir mengena tuh. Pelan2 kayuh. Dulu kan la dgn Chanel ni.. Tentu2 below dr harga LV tuh ;p Tapi seriban due juge le.. *PENGSAN*

DaZzlingLilLy said...

Has-jom la akak kita lepaskan gian pasal handbag kat blog..rasa cam best jer..hehe..

Ain-sipi je ain..hehe..itu lah mmg kena start dgn chanel tu dulu..nnt kena check harga dia dulu,kalo dua riban baik beli beg kan..