Tuesday, April 3, 2012

Dynamo ke Top

Ok lah puan2 dan cik2 sekelian..entri kali ni kita sembang perihal rumah tangga plak yer..
Se'profesional' mana sekalipun anda di pejabat,balik rumah tetap jadi no 2 jugak kan?..a.k.a surirumah kepada big bos kita..hehehe..
Kalau bab basuh membasuh baju mmg aku suka..gi kedai pilih satu persatu mana fabric softener yg wangi..tapi kalo bab pencuci aku jenis yg setia..setia kat Dynamo..tu satu aja pencuci yg aku pakai lama..baru2 ni kesetiaan dah beralih arah secara tak sengaja..aku gi kedai runcit cam biasa cari Dynamo,skali tinggal yg kecik aja..uncle Tean Chit pun promote kat aku Breeze dgn Top..memandangkan Top tu yg paling besaq aku pun belasah aja..3L harga dalam RM13++ aja..
Mmg tak sia2 pilih bopren baru ni..wangi sangat baju2 wpun dah kering..tak payah pakai softener lagi dah..skang ni kalo kutip baju aku asik cium jer kain2 baju tu..lagi best kalo basuh cadar and pillow case..pas kering terus pasang..ermmmmmmmmmmm..wangi sambil golek2 atas katil..hehe..
Jom la cuba TOP puan2 dan cik2 semua..

10 comments:

ain said...

Mmg best top...

Fabulous Me said...

Ade jugak bru2 ni cuba yg fruit.. Comei je bau die

KhaiRin : anies said...

sy setia dgn daia je hehehe

my everything said...

PILIHAN KITE SAMEE!!!!! I MEMANG PAKAI NI SEJAK TURUN TEMURUN HEHEHEH

miSsMawar... said...

sama lah... mawar pun kalau bab2 basuh baju mmg cerewet... semua pencuci dah try.. top mmg wangi tetapi bab2 menanggalkan kotoran degil tu kurang sket sbb mawar ada anak2 kecik kan... xdinafikan dynamo paling bagus tanggalkan kotoran.. breeze mighty mawar suka pakai yg kaler kuning tu sbb dia antibacterial so sesuai utk sidai dlm rumah and mawar suka bau dia... pastu softlan pun semuajenis dah try... hahaha... punya lah nak semua bau wangi...

SYANI said...

Suak jugak Top ni lepas beralih arah dari Dynamo. Bulan lepas dua2 stok takde so terpaksa rembat Kao Attack. Pun wangi jugak..

yatt said...

me vote for tops.. hihihi sbb start preggy tak leh bau dynamo mmg tutup hidung la jawabnya.. since beli tak abes2 lagi tops tu satu botol mmg berbaloi :)

DaZzlingLilLy said...

ain-kita sama taste la nampaknya

Fabulous Me-hah ada yg fruit? nak kena try jgk..

KhaiRin-daia tak pernh cuba lg..nnt leh cuba

nana-i baru berpaling tadah jer..hehe

miSsMawar-a'ah kan kalo ada budak@ kena amik yg kuat sikit kang tak cuci..breeze pun i tgk harga berpatutan..kalo fabric softener selalu beli kat thailand pn wangi2..

SYANI-attack pn tak penah try..nnt nak try jgk..hehe

yatt-dynamo kan bau cam pelik skit sebab dia bukan kategori wangi..

zailamohamad said...

aku setakat ni setia ngan Dynamo..kalo cenggini rasa macam tergugat nak tukar TOP je..hehehe

iedchan said...

haha promote nampak...boleh try nnt top..ehhe