Saturday, April 28, 2012

Fasha's Wedding Dress

Tahniah buat pelakon terkenal Fasha Sandha...dah selamat menjadi isteri Jejai yg sah..
Lepas ni harap2 no more gossip pasal diorang lagi..


Aku suka tgk baju fasha yg ada polka dot/stud tu..mmg lain dari yang lain..tapi design kain i kurang minat sebab mcm simple sgt..taste org lain-lain kan..


Mekap okey sesuai dgn majlis akad nikah..and yg paling aku suka hiasan bunga di rambut..cantik sangat..


Nanti kita tunggu reception diorang plak..mesti lawa kan dress dia..

*All pic are credit to beautifulnara.com*


3 comments:

eMMe said...

Cantiknye Fasha, baju pengantin pun cantik, moga perkahwinan kalian bahagia ke akhir hayat...

Has said...

iye..make up dia cantik... x tebal sgt..natural... terserlah la seri gitu

DaZzlingLilLy said...

eMMe-aminnn

Has-a'ah nampak la seri pengantin baru tu..